Eki 18, 2018 - Eki 23, 2018

Girişim Fabrikası BİGG Hızlandırma Programı Bilgilendirme Toplantısı

Yenilikçi projelerini bir girişime dönüştürmek isteyen girişimciler için tasarlanan ve 200.000 TL karşılıksız desteğe erişim imkanı sunan Girişim Fabrikası BİGG Hızlandırma Programı bilgilendirme toplantısına davetlisiniz.

Geçtiğimiz dönemlerde yenilikçi projeleriyle ÖzÜ mezun ve öğretim üyelerinin de desteğe hak kazandığı Girişim Fabrikası BİGG Hızlandırma Programı bilgilendirme toplantısı, girişimci projelerini eğitim ve mentorluk desteğiyle hızlandırmak ve 200.000 TL tutarındaki hibe desteğinden faydalanmak isteyen tüm Özyeğin Üniversitesi öğrencilerinin, mezunlarının ve öğretim üyelerinin katılımına açıktır.

Etkinliğe katılım için linkteki kısa formu doldurmanızı rica ederiz.

BİGG Programından Kimler Faydalanabilir:

• Lisans (son sınıf) öğrencisi veya mezunu
  • Yüksek lisans / Doktora öğrencileri ve mezunları
  • Son aldığı derecenin üzerinden 10 yıldan fazla süre geçmemiş kişiler
  • Hali hazırda bir şirkette ortaklığı bulunmayan ve daha önce Teknogirişim Sermaye Desteği Programından faydalanmamış kişiler

Tarih: 22 Ekim 2018, Pazartesi

Saat: 13:40 – 14:30

Yer: ÖzÜ-X B27

Girişim Fabrikası BİGG Hızlandırma Programı yeni dönemine katılım için son başvuru tarihi 29 Ekim 2018’dir.

Bilgi ve başvuru için: http://girisimfabrikasi.com/bigg/