Eki 12, 2017

Çekmeköy Rehberlik ve Araştırma Merkezi ile gerçekleştirilen “Aile Terapisi Nedir?” ve ÖzÜÇAM Tanıtımı

Çekmeköy Rehberlik ve Araştırma Merkezi ile gerçekleştirilen etkinlikte, Özyeğin Üniversitesi Psikoloji Bölümü öğretim üyelerinden ve aynı zamanda Çift ve Aile Terapisi yüksek lisans programı akademik koordinatörü olan Doç. Dr. Nilüfer Kafescioğlu, “Aile Terapisi Nedir?” isimli bir konuşma gerçekleştirerek çevre okullardan gelen rehber öğretmenlere aile terapisinin temel ilkelerini anlattı. Sonrasında ÖzÜÇAM Müdürü Klinik Psikolog/ Çift ve Aile Terapisti Tuğçe Bağcı ÖzÜÇAM’ın amaç ve işleyişini anlatarak farklı kurumlarla iş birliği halinde çalışmanın toplumsal faydaya katkı sağlayacağının altını çizerek, öğretmenlere merkezimizi tanıttı.