Eki 30, 2018

GEZİ: 4. İstanbul Tasarım Bienali

Sevgili Arkadaşlar,

3 Kasım Cumartesi günü, bu sene dördüncüsü düzenlenen İstanbul Tasarım Bienali’ni, çeşitli sanat kurumlarında küratörlük yapan ve aynı zamanda Mimarlık ve Tasarım Fakültesi'nde doktora programına devam eden İpek Yeğinsü’nün anlatımları eşliğinde ziyaret ediyoruz.

Bu sene üniversitemizin de Akademi Günleri'ne katılım gösterdiği "Okullar Okulu" temalı 4. İstanbul Tasarım Bienali kapsamında Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, Hülya Turgut & Nagehan Açımuz İşbakan Tasarım Stüdyoları tarafından yürütülen "Kentsel Halüsinasyonlar: Yeni Yaşam Biçimleri Üzerine Denemeler"  çalışmasına dair sergiyi 25 Ekim Perşembe gününden itibaren Mimarlık ve Tasarım Fakültesi sergi holünde ayrıca ziyaret edebilirsiniz.

4. İstanbul Tasarım Bienali hakkında detaylı bilgiye buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Geziye katılım ücreti 10 TL’dir ve ulaşım ile rehber hizmeti ücrete dahildir.

Geziye başvurmak için lütfen aşağıda yer alan formu, 31 Ekim Çarşamba 16:00’ya kadar doldurunuz. Başvurunuzun ardından sizinle iletişime geçilecek ve ödeme bilgileri paylaşılacaktır.

İletişim: student.life@ozu.edu.tr

3 KASIM CUMARTESİ: 4. İSTANBUL BİENALİ GEZİSİ BAŞVURU FORMU

GEZİ PROGRAMI

Kampüs’ten Beyoğlu’na hareket