Eki 30, 2018

Borçların Yapılandırılması ve Konkordato Semineri

Üniversitemiz Hukuk Fakültesi Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Mustafa Topaloğlu ve Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Adnan Deynekli, “Borçların Yapılandırılması ve Konkordato” konularını hem teorik bilgilerle hem de uygulamaya ilişkin yönleriyle anlatmışlardır.

Seminerde Prof. Dr. Mustafa Topaloğlu, şirketlerin borçlarını yeniden yapılandırma süreci, dövizle yapılan işlemler ve dövizle işlem yapma yasağı, sermaye kaybı ve borca batıklık konuları üzerinde durmuş; Prof. Dr. Adnan Deynekli ise 7101 sayılı Kanun ile İcra İflas Kanunumuzda yeniden düzenlenen “Konkordato” konusunu, süreci, prosedürü, çeşitleri, sonuçları ve uygulamada ortaya çıkabilecek sorunları ile değerlendirmiştir.