Kas 07, 2018 - Kas 09, 2018

Deneme Erişimi: ICONDA

Değerli Kütüphane Kullanıcılarımız,

ICONDA veritabanı 25 Kasım 2018 tarihine kadar deneme erişimine açılmıştır.

ICONDA veritabanı International Council for Building Research, Studies and Documentation (CIB) tarafından yayınlanmaktadır ve dünya genelinde bina inşası, inşaat mühendisliği, mimari, ve şehir plancılığının bütün alanlarına ilişkin 1976’dan bu yana teknik literatürü içermektedir. ICONDA 20’den fazla ülkeye ait kaynakları içermektedir. Her bir kayıt özet ve detaylı anahtar kelimeler ile sunulmaktadır.

Veritabanı bina inşa uzmanları, araştırmacılar, ve alanda çalışan eğitimciler, ve akademik personel için konuya özel bilgilere hızlı ve kapsamlı erişim sağlar. ICONDA içeriği kaynak türleri arasında kitaplar, araştırma raporları, konferans tebliğleri, işletme raporları, tezler, ve geleneksel olmayan literature ait veriler bulunmaktadır.

Lütfen Trial Database Feedback Form’u doldurup kaynağın değerlendirilmesine katkıda bulunun. Öğrenci girişi için lütfen burayı tıklayın. İdari ve akademik personel girişi için lütfen burayı tıklayın.

Saygılarımızla,

Kütüphane