Kas 21, 2018 - Kas 30, 2018

Deneme Erişimi: Bloomsbury Applied Visual Arts

Değerli Kütüphane Kullanıcılarımız,

Bloomsbury Applied Visual Arts 31 Aralık 2018 tarihine kadar deneme erişimine açılmıştır.

Bloomsbury Applied Visual Arts veritabanı, görsel sanatlar eğitimini desteklemek ve ilham vermek için tasarlanmıştır. Öğrenciler ve eğitimciler için temel bir kaynaktır .

• Görsel ilham, fikir üretme, araştırma teknikleri, portföy geliştirme gibi temel görsel sanatlar disiplinleri pratik önerilerle birleştiren 170'den fazla kitaba erişim imkanı,
  • Her bir kaynağın 150-250 arası renkli resim içeren kavram, iş veya teknikleri sergilediği zengin görsel içerik,
  • Bir yandan öğrencilerin gerçek dünya uygulamalarını anlamalarını sağlayıp portföylerini geliştirmelerini sağlarken, örnek vakalar, önde gelen uygulayıcılar ile yapılmış görüşmeler ve öğrenciler ile eğitmenlerin öğrenme hedeflerini gerçekleştirmelerine imkan sağlayan zengin pratik pedagoji sunar.

Saygılarımızla,

Kütüphane