Kas 28, 2018

Basında ÖzÜ - Türk Akademisyene Amerika'dan Büyük Onur

Özyeğin Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Murat Uysal başarılı çalışmalarından dolayı IEEE (The Institute of Electrical and Electronics Engineers) tarafından, en üst düzey üyelik anlamına gelen 'Fellow' unvanına layık görüldü. Fellow derecesi, lEEE'nin ilgi alanındaki konularda dünya çapında, çığır açıcı ve yaygın etkisi en üst derecede olan çalışmalara imza atmış önemli araştırmacılara veriliyor. Fellovv derecesi, hem prestijli bir onur hem de önemli bir kariyer başarısı olarak kabul görüyor. Merkezi New York'ta bulunan IEEE 160 ülkede 425 bini aşkın üyesi ile elektrik ve elektronik mühendisliği alanında faaliyet gösteriyor.