Kas 29, 2018 - Ara 25, 2018

Araştırmacı Mühendis - İş İlanı

Havacılık - Uzay ve Cam Sanayisine yönelik TUBİTAK 2244 Sanayi Doktora programı kapsamında, Isı-Akışkan konularında doktora yapacak Araştırmacı Mühendisler aranıyor.

Akışkanlar Mekaniği, Yanma, Isı Transferi konularında, Türkiye’nin önde gelen teknoloji firmaların ihtiyaçları doğrultusunda doktora çalışması yapacak, Araştırmacı Mühendisler alınacaktır.

Doktorayı başarıyla bitiren adaylar, Tusaş Motor Sanayi A.Ş. ve Türkiye Şişecam Fabrikaları A.Ş.’nin ARGE merkezlerinde çalışma imkanına sahip olabileceklerdir. Adayların, lisans ve/veya yüksek lisanslarını Makina, Havacılık, Uzay, Uçak, Gemi, Kimya Mühendisliği, Fizik veya ilgili alanlarda eğitimlerini tamamlamış olmaları gerekmektedir.

Başvuru şartları: Lisans ortalaması 2.5 üstü, yüksek lisans ortalaması 3.2 üstü, iyi derecede ingilizce bilgisi. (Lisans mezunu adaylar bütünleşik doktora programına başvurabilmesi için  ortalamalarının 3.0 üstünde olması gerekmektedir).

Zorunlu başvuru belgeleri: Özgeçmiş, lisans ve yüksek lisans transkriptleri ve diplomaları, lisans bitirme tezi, varsa akademik yayınlar, yüksek lisans tezi.

Son başvuru tarihi: 25.12.2018
Araştırma Bursu: 4500 TL/ay (4 sene) + Yurt + Harç muafiyeti + ek burs imkanları

Online başvuru için:https://www.kariyer.net/is-ilani/ozyegin-universitesi-arastirmaci-muhendis-2189255

Daha fazla bilgi için: ozgur.ertunc@ozyegin.edu.tr