Ara 10, 2018 - Ara 14, 2018

Deneme Erişimi: Gale Reference Complete

Değerli Kütüphane Kullanıcılarımız,

Gale Reference Complete veri tabanı 6 Ocak 2019 tarihine kadar deneme erişimine açılmıştır.

Birincil ve ikincil kaynaklardan oluşturulmuş olan Gale Reference Complete tıp, mühendislik, tarih, politika, sosyoloji, felsefe, ekonomi, din ve benzeri birçok bilim dalına yönelik makaleleri, kitapları, arşiv malzemelerini ve haber kaynaklarını bir arada bulabileceğiniz bir koleksiyondur. Dünyanın önde gelen dergileri, referans kaynakları, arşiv belgeleri, ansiklopedileri ve edebi kaynakları erişime açılmıştır.

Lütfen Trial Database Feedback Form’u doldurup kaynağın değerlendirilmesine katkıda bulunun. Öğrenci girişi için lütfen burayı tıklayın. İdari ve akademik personel girişi için lütfen burayı tıklayın.

Saygılarımızla,

Kütüphane