Nis 28, 2017

2017 Mezuniyet Sınıfı Komitesi Belirlendi

Sevgili Mezuniyet Sınıfı Öğrencileri,

17 Haziran 2017 Cumartesi günü gerçekleşecek “VI. Mezuniyet Töreni” ni hafızalarınıza yer etmek üzere gönüllü çalışacak  “Mezuniyet Komitesi Üyeleri”ni sizlere tanıtmak istiyoruz.

• Sezer Kuşcu, Başkan - İşletme Fakültesi
  • Zeynep Başaran - İşletme Fakültesi
  • Safiyya Bello - İşletme Fakültesi
  • Melis Doğan - Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu
  • Selen Yılmaz - Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu
  • Büşra Dane - Mühendislik Fakültesi
  • İrem Çukur - Mühendislik Fakültesi
  • Ashraf Ismayılov - İşletme Fakültesi

Bu komite, lisans eğitiminizin sonuna yaklaşırken mezuniyet törenini sizler için unutulmaz yapacak çeşitli etkinlikleri ve detayları (hatıra fotoğraf çekimi, tören öncesi ve sonrasında çalınacak müzikler, sahne alacak grup, balo, dağıtılacak hatıra eşyalar….. vb) organize edebilmek için desteğinizi, fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyor.

İletişim: msk@ozu.edu.tr

Mezuniyet Töreni hakkında bilgilendirmeye iç web DUYURULAR’dan ve https://www.ozyegin.edu.tr/tr/mezuniyet web sitesinden ulaşabilirsiniz.