Özyeğin Üniversitesi, Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak 34794 Çekmeköy İstanbul

Telefon : +90 (216) 564 90 00

Fax : +90 (216) 564 99 99

info@ozyegin.edu.tr

Mar 15, 2019 - Mar 24, 2019

Doğa Sporları Kulübü - Oryantiring (ITU O-DAYS)

Merhaba Arkadaşlar,

İstanbul Teknik Üniversitesi Oryantiring Kulübü tarafından bu sene 7.si düzenlenen ITU O-DAYS her sene farklı kategorilerden 100’lerce yarışmacının katıldığı bir yarışma serisi olup bu sene biz de ÖzÜ Doğa Sporları Kulübü olarak katılmaktan mutluluk ve gurur duyuyoruz.

Oryantiring Nedir?

Harita ve pusula yardımı ile yön bularak parkur üzerindeki hedefleri tespit edip zamana karşı yarışılan bir doğa sporu dalıdır. Oryantiringde sporcular, kendilerine verilen bölgenin haritasında belirtilmiş hedeflere sırasıyla ve en kısa sürede ulaşmaya çalışırlar. Kontrol noktalarında turuncu-beyaz bayraklar bulunur.

23-24 Mart'ı kapsayarak 2 gün sürecek olan ITU-O-Days etkinliğinin 24 Mart'ta Kirazlıbent'te yapılacak olan 2. Gün Orta Mesafe yarışı ayağına katılacağız. Bu yarış “Ülke Sıralamasına Puan Verecek Özel Yarışma” statüsündedir. Bu sebeple diğer başlangıç ve kısa mesafe gibi parkur türleri olmayacak ve etkinlik tecrübeli oryantiring severlere hitap edecektir.

Program: Doğa Sporları Kulübü olarak, İTU tarafından organize edilen yarışmaya saat 08.45’te okuldan kalkan servis ile katılım gösterilecek. Yarışma alanına gidilip yarım saatlik kayıt işlemlerinden sonra saat 11:00’da parkurlara çıkış yapılacaktır. Bireysel olarak yarışacak katılımcılar ellerindeki haritalarla hedefleri bularak parkuru tamamlamaya çalışacak. Tüm katılımcıların parkuru tamamlamasının ardından öğle yemeği yenecek ve akşam 15:00 gibi dönüş yoluna geçilecek.

Tarih: 24 Mart 2019, Pazar

Yer: Belgrad Ormanları-Kirazlıbent

Ücret: 35 TL üyelerimiz için, 40 TL üye olmayanlar için

Ücrete dahil olan hizmetler:

  • Ulaşım
  • Yarışma kaydı ve harita
  • Milli park giriş bedeli

Ücretle dahil olmayan hizmetler:

  • Öğle yemeği ve kişisel harcamalar

Katılmak için linkteki formu doldurunuz: https://goo.gl/forms/YHsgPlblkSoiiWDg1 

*Kontenjanımız sınırlıdır, kayıt yaptıktan sonra ödeme işlemi için dönüş yapacağız.

Detaylı bilgi için : https://ituodays.com/     

Her türlü soru, öneri ve görüş için: clubs.outdoorsports@ozu.edu.tr