Mar 25, 2019 - Nis 08, 2019

Araştırma Görevlisi İlanı

Üniversitemize,  2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun 31. Maddesi ile “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliği’nin ilgili maddelerine göre Araştırma Görevlileri alınacaktır.

Başvuracak adayların, 09.11.2018 tarih ve 30590 sayılı Resmî Gazete ’de yayımlanan “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” kapsamındaki koşulları taşıması ve istenen belgeleri tamamlaması gerekmektedir.
İlana konu olan kadrolar tam zamanlıdır. İlan başvuru koşulları ve detayları www.ozyegin.edu.tr web adresinde başvuru tarihi itibariyle duyurulacaktır.

İlan 25 Mart Pazartesi Resmi Gazete’de yayımlanmıştır, yayım tarihinden itibaren 15 gün içinde ilgili birimlere şahsen veya posta aracılığı ile yapılabilir.

Postadaki gecikmeler ve eksik belge ile yapılan başvurular dikkate alınmaz. İnternet üzerinden başvurular kabul edilmez.

İlanlarımıza aşağıdaki linklerden erişebilirsiniz.

Hukuk Fakültesi- Araştırma Görevlisi İlanı

Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu/ Otel Yöneticiliği Bölümü - Araştırma Görevlisi İlanı