Mayıs 31, 2019 - Haz 14, 2019

ÖzÜ HUKUK FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİNDEN ÖRNEK NİTELİKTE KAMU DENETÇİLİĞİ KLİNİK ÇALIŞMASI

Özyeğin Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğrencileri Gökhan Mercan, Ertuğrul Kaan Yıldırım, Gülin Bezirganoğlu, Şevket Emre Şahin, Melisa Zeynep Uzunlar ve Selen Can'ın, Ombudsmanlık (Türkiye Kamu Denetçiliği Kurumu) Hukuk Klinikleri çalışması kapsamında, görme engelli vatandaşlarımızın İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir tiyatrolarına rehber köpekleriyle birlikte serbestçe girebilmeleri, rehber köpekler için ayrıca bir ücretlendirme yapılmaması konusunda karşılaştıkları engellerin ortadan kaldırılması için, ilgili kurum nezdinde çözüme kavuşturulmak üzere kamusal şikayet ve talepleri Türkiye Kamu Denetçiliği Kurumu Sayın Başkanı Şeref Malkoç’a 30.05.2019 tarihi dilekçeleri ve ekleriyle iletilmiştir.

ÖzÜ Hukuk Fakültesi Öğrencilerini özverili çabaları  ve duyarlıkları için tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.

ÖzÜ Hukuk Fakültesi Dekanlığı