Mayıs 31, 2019 - Haz 14, 2019

ÖzÜ HUKUK FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİNDEN PARLAMENTOYA KANUN TASLAĞI SUNUMU

Özyeğin Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencilerinden  Gökhan MercanErtuğrul Kaan YıldırımGülin BezirganoğluŞevket Emre ŞahinMelisa Zeynep Uzunlar ve Selen Can ile Rehber Köpekler Derneği yönetimi, müştereken yürüttükleri Yasama Kliniği kapsamında bir Rehber Köpekler Kanun Taslağı hazırlamış olup, işbu çalışma 29.05.2019 günü TBMM’ne BİR kanun tasarısı olarak görüşülmek ve engelli hakları konusundaki çalışmalarda yararlanılmak üzere bu konuda çalışma yapan bir milletvekiline sunulmuştur.

Öğrencilerimize bu hukukçu duyarlılıkları, sosyal sorumluluk bilinçleri ve çabaları için teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

ÖzÜ Hukuk Fakültesi Dekanlığı