Mayıs 24, 2019

Her Yönüyle ve Her Bağlamda Toplumsal Cinsiyet Eşitliği: Farklı Uygulama Alanlarından Perspektifler Semineri

ÖzÜÇAM Aylık Seminerleri kapsamında Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) işbirliğiyle ve değerli hocamız Selenga Gürmen’in katılımıyla “Her Yönüyle ve Her Bağlamda Toplumsal Cinsiyet Eşitliği: Farklı Uygulama Alanlarından Perspektifler ” konusunda bir seminer gerçekleştirildi. TOG Vakfı’ndan Başak Tuğsavul, “Toplumsal Cinsiyet Anaakımlaştırma Programı’nı” anlattı.TOG Vakfı’ndan Gülseren Kasap, toplumsal cinsiyet eşitliği konusunda vakıf bünyesinde gerçekleştirdikleri eğitmen eğitimlerinin yapısı hakkında bilgi aktardı. ▪️Özyeğin Üniversitesi Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Birimi’nden Dr. Yeşim Sünbüloğlu, üniversite bünyesinde toplumsal cinsiyet eşitliğine dair yapılan uygulamaları bizlerle paylaştı.Program öğretim üyelerimizden Dr. Öğretim Üyesi Selenga Gürmen, toplumsal cinsiyet eşitliğinin terapi sürecinde ne şekilde karşımıza çıkabileceğine dair bilgiler aktardı.