Tem 05, 2019 - Tem 19, 2019

BİGG Programı Hibe Desteği için Son Başvuru Tarihi 19 Temmuz 2019

TÜBİTAK tarafından girişimcilerin teknoloji ve yenilik odaklı iş fikirlerinin, ticari değeri yüksek ürün ve hizmetlere dönüştürebilmeleri adına fikir aşamasından pazara kadar olan faaliyetlerinin desteklenmesi amaçlanarak hayata geçirilen BİGG programında yeni dönem için başvurular alınmaya başlandı. Teknoloji ve yenilik odaklı iş fikirlerini hayata geçirme sürecinde ücretsiz eğitim ve mentorluk destekleri ile karşılıksız finansman olanağından faydalanmak isteyen girişimciler Özyeğin Üniversitesi Girişim Fabrikası’nın internet sitesi üzerinden programa başvuru yapabilir. “TÜBİTAK 1512-Teknogirişim Sermaye Desteği Programı (BİGG)” kapsamında girişimcilere verilecek 200 bin TL’lik destek için Girişim Fabrikası’na son başvuru tarihi 19 Temmuz.

2015 yılından bu yana TÜBİTAK tarafından BİGG programı kapsamında “Uygulayıcı Kuruluş” olarak yetkilendirilmiş olan Özyeğin Üniversitesi Girişim Fabrikası, 1. Aşama kapsamında girişimcilerin başvurularını değerlendiriyor, eğitim, mentorluk ve altyapı desteği veriyor. Girişim Fabrikası, belirlediği yenilikçi fikirlerle bire bir çalışarak 2. Aşamada TÜBİTAK’ın 200 bin TL’lik BİGG hibe desteği alabilmelerine de destek oluyor.

Girişim Fabrikası’nın internet sitesi olan https://girisimfabrikasibigg.ozyegin.edu.tr/ üzerinden başvuru koşulları hakkında bilgi alabilir ve başvuruda bulunabilirsiniz.