Tem 11, 2019 - Tem 18, 2019

Basında ÖzÜ - Özyeğin ile Accor'dan Öğrencilere Staj İmkanı

Star

Özyeğin Üniversitesi ile dünyanın öncü otel gruplarından Accor arasında yeni bir iş birliği anlaşması imzalandı. Özyeğin Üniversitesi Çekmeköy Kampüsü'nde gerçekleşen imza törenine Özyeğin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Esra Gençtürk, Accor Lüks Markalar Türkiye Bölge Başkan Yardımcısı ve Swissotel The Bosphorus, İstanbul Genel Müdürü UğurTalayhan katıldı, iş birliği kapsamında Özyeğin Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Otel Yöneticiliği Bölümü öğrencilerine, Accor'un Türkiye ve dünyadaki tüm markalarının altında yer alan otellerde öncelikli staj imkanı tanınacak ve işe alım süreçlerinde Özyeğin Üniversitesi Otel Yöneticiliği Bölümü öğrencileri tercih edilecek. Özyeğin Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Otel Yöneticiliği Bölümü akademisyenleri tarafından verilecek.