Tem 18, 2019 - Tem 25, 2019

ÖzÜ Mezunu BİGG Girişimcileri Deneyimlerini Paylaştı

İş fikirlerini hayata geçirme sürecinde eğitim ve mentorluk desteklerinden faydalanarak yola çıkan, aldıkları karşılıksız BİGG desteği ile şirketlerini kuran Özyeğin Üniversitesi mezunları tecrübelerini paylaşmak üzere 16 Temmuz 2019, Salı akşamı Özyeğin Üniversitesi Altunizade binasında bir araya geldi.

Konuşmacılar:

• Buğra Uğur Yıldırım – İşletme '08 – BİGG Desteği Kazanan Girişimci (Chameleon Bilgi Teknolojileri Kurucusu)
  • Ayhan Yağcı – Makine Mühendisliği Yüksek Lisans '19 – BİGG Desteği Kazanan Girişimci (Dipol Mühendislik Kurucusu)
  • Şaban Demirkol – Bilgisayar Mühendisliği '19 – BİGG Programı Katılımcısı

Girişimcilik Merkezi tarafından genel katılıma açık olarak gerçekleştirilen etkinlik kapsamında girişimciler, katılımcı potansiyel girişimciler ile tecrübelerini paylaşarak, katılımcıların meraklı sorularını yanıtladılar.

Program sonunda Girişim Fabrikası BİGG Hızlandırma Programı hakkında yapılan sunum ile 2019 yılında yürütülecek BİGG programın detayları katılımcılar ile paylaşıldı.