Tem 18, 2019 - Tem 25, 2019

Enerji Piyasalarının Geleceği Konuşuldu

Enerji ve Temiz Teknolojiler alanında yenilikçi çözümler geliştiren ve geliştirmeyi hedefleyen girişimcilere enerji sektörünün geleceğine ilişkin yeni bakış açıları kazandırmak amacıyla 17 Temmuz 2019, Çarşamba günü EPİAŞ işbirliğiyle Enerjik İnovasyon Merkezi ev sahipliğinde bir söyleşi gerçekleştirildi.

Konuşmacılar:

• Dr. Göktürk Poyrazoğlu - Özyeğin Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi

• Ahmet Serhat Marancı - EPİAŞ, Ar-Ge ve Proje Yönetim Müdürü

• Selim Satıcı - Blok-Z, Kurucu Ortak ve CEO

• Selçuk Tekin - Kredi Kayıt Bürosu Veri Merkezi Teknik Lideri

Girişimcilik Merkezi tarafından genel katılıma açık olarak gerçekleştirilen etkinlikte, enerji alanına ilgili konuklar, tecrübeli konuşmacıların deneyiminden ve enerji piyasalarının geleceğine ilişkin görüşlerden faydalanma fısatına sahip oldular.

Program sonunda Girişim Fabrikası BİGG Hızlandırma Programı hakkında yapılan sunum ile 2019 yılında yürütülecek BİGG programın detayları katılımcılar ile paylaşıldı.