Eki 04, 2019 - Eki 11, 2019

Özyeğin Üniversitesi, ALICANTO'nun İlk Genel Kurul toplantısında yerini aldı

Uluslararası Sivil Havacılık Örgütü (ICAO) tarafından 2018 yılında gerçekleştirilen Next Generation of Aviation Professionals (NGAP) zirvesinde, dünyada havacılık eğitimi veren üniversitelerinin katılımıyla oluşturulan ve Özyeğin Üniversitesi’nin de kurucuları arasında olduğu ALICANTO (International Association of Aviation and  Aerospace Education) ilk Genel Kurul toplantısını Montreal, Kanada’da gerçekleştirdi. 22 Eylül 2019 tarihinde gerçekleşen Genel Kurul’a Özyeğin Üniversitesi’ni temsilen Dr. Öğretim Üyesi Hatice Küçükönal katıldı.

ALICANTO, havacılık eğitimi veren üniversitelerin küresel ölçekteki gelişmeleri yakından takip ederek iş birliği fırsatlarını değerlendirmelerini amaç ediniyor.

Toplantıya ilişkin detaylı bilgiyi aşağıdaki linkten edinebilirsiniz.