Eki 09, 2019 - Eki 16, 2019

Deneme Erişimi: Business Premium Collection

Değerli Kütüphane Kullanıcılarımız,

Business Premium Collection veri tabanı 21 Kasım 2019 tarihine kadar deneme erişimine açılmıştır.

Business Premium Collection, ABI/INFORM Collection, The Accounting & Tax Collection, The Asian&European Business Collection gibi veri tabanlarını bünyesinde birleştiren bir veri tabanıdır. İşletme alanında dünyanın önemli akademik yayıncılarından dergiler, analist raporları, girişimciler için video, kılavuz ve örnek vakaları içerir.

Lütfen Trial Database Feedback Form’u doldurup kaynağın değerlendirilmesine katkıda bulunun. Öğrenci girişi için lütfen burayı tıklayın. İdari ve akademik personel girişi için lütfen burayı tıklayın.

Saygılarımızla,

Kütüphane