Eki 13, 2019 - Eki 22, 2019

Basında ÖzÜ - Üniversite Öğrencileri Hollanda'dan Ödülle Döndü

Hürriyet İK

Hollanda'nın Leiden şehrinde düzenlenen 'Joost Peters Student Business Challenge 2019'da Türk öğrenciler iki kupa aldı. Hogeschool Leiden, InHolland Alkmaar, Hogeschool Utrecht ile Özyeğin Üniversitesi'nin katıldığı yarışmada öğrenciler, gruplar halinde yeni dijital pazarlama stratejileri geliştirmek, yenilikçi fikirler ortaya koymak ve yeni iş planları oluşturmak için yarıştı. Tasarım odaklı düşünme metoduyla sigorta sektörü için yeni fikirler geliştirmeyi amaçlayan yarışmanın bu yılki konusu Hollanda'daki sigorta sektörü oldu. Yarışmada, 'En iyi proje' ödülünü, Türk öğrenciler Ezgi Bilgütay, Deniz Can Köse ve Ege Oğuzhan Parlak aldı. 'En iyi sunum' kupasını da Zeynep Dirikan, Boran Ekin Doğan ve Kaan Özkan kaldırdı.