Kas 05, 2019 - Kas 30, 2019

Haaga Helia Üniversitesinden Fakültemize Ziyaret

Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi ile aralarında Erasmus anlaşması bulunan Finlandiya Haaga Helia Uygulamalı Bilimler Üniversitesinden 15 kişilik bir heyet Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesine ziyarette bulundu. Aralarında Havacılık İşletmeciliği Direktörü  ve öğretim elemanlarının da bulunduğu heyet üniversitemizin farklı birimlerini gezerek kampüs hakkında bilgi aldılar. Ziyaret kapsamında düzenlenen seminerde karşılıklı üniversite tanıtımları yapılmış ve misafir öğretim Görevlisi Ivan Berazhny tarafından “Havacılık Sektöründe Sürdürülebilirlik” ve HUBF Havacılık Yönetimi programı Öğr. Görevlisi Mehmet Ertürk  tarafından  “Türkiye Havacılık Pazarı” üzerine sunumlar yapılmıştır. Ayrıca Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Hatice Küçükönal ve Havacılık İşletmeciliği Direktörü  Maija Eklöf Erasmus değişim programının ve yeni işbirliği projelerinin geliştirilmesi konusunda görüşmeler yapmıştır.   Kampüs ziyareti sonrasında ise Türk Hava Yolları AR-GE merkezine bir inceleme gezisi düzenlenmiştir.