Ara 09, 2019 - Ara 20, 2019

Girişim Fabrikası Mezunlarının Başarısı

Girişim Fabrikası BİGG Hızlandırma Programı 2018 yılı 2. Çağrı dönemine katılan ve 200.000 TL değerinde TÜBİTAK BİGG desteğine hak kazanarak şirketlerini kuran Dr. Aslı Zuluğ (Özyeğin Üniversitesi) ve Dr. Aziz Şatana (Erciyes Üniversitesi) girişimcilik ve inovasyon çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

20-31 Ocak 2020 tarihleri arasında İngiltere'de Royal Academy of Engineering tarafından gerçekleştirilecek "Leaders in Innovation Fellowships" programına katılım hakkı kazanan Girişim Fabrikası BİGG Hızlandırma Programı mezunlarımız Dr. Aslı Zuluğ’u ve Dr. Aziz Şatana’yı tebrik ediyoruz.

Seçim süreci TÜBİTAK ve Royal Academy of Engineering tarafından gerçekleştirilen ve Katip Çelebi-Newton Fonu kapsamında desteklenen program hakkında linkten daha fazla bilgi alabilirsiniz.

"Leaders in Innovation Fellowships" programının önceki dönem katılımcıları arasında Dr. Ramazan Ünal (Özyeğin Üniversitesi) ve Girişim Fabrikası BİGG Hızlandırma Programı 2017 yılı 1. Çağrı dönemi mezunu Dr. Tunç Laçin (Marmara Üniversitesi) de yer almaktadır.

200.000 TL tutarında karşılıksız TÜBİTAK BİGG desteğine erişim sağlayan Girişim Fabrikası BİGG Hızlandırma Programı hakkında linkten detaylı bilgi alabilirsiniz.