Özyeğin Üniversitesi, Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak 34794 Çekmeköy İstanbul

Telefon : +90 (216) 564 90 00

Fax : +90 (216) 564 99 99

info@ozyegin.edu.tr

14.02.2020 - 14.02.2020

Bretanya Bölgesi Yemekleri Demo Dersine Davetlisiniz!

Özyeğin Üniversitesi
Orman Sk
Nişantepe Mahallesi, Çekmeköy, İstanbul 34794

Le Cordon Bleu Master Şeflerimiz; Şef Erich Ruppen, Şef Andreas Erni, Şef Alican Saygı, Şef Marc Pauquet ve Şef Paul Metay'ın sunumlarını izleyerek çeşitli yemek ve pasta yapım tekniklerini ve aşçılığın püf noktalarını öğrenebilir ve dersin sonunda bu lezzetleri tadabilirsiniz.

Kâğıt kaleminizi alın ve 3 saat boyunca, büyülü Le Cordon Bleu dünyasına tanık olun.

Bu eğitimde Le Cordon Bleu Eğitmen Şefleri, evinizde Bretanya Bölgesi Mutfağına ait kendi yemeklerinizi hazırlamanın sırlarını paylaşıyor.

Buharda pişirme, Balık mus yapımı, Balık sosu hazırlama, mayalandırma ve karamelizasyon yöntemlerinin anlatılacağı eğitimde,  Le Cordon Bleu Master Şefimiz;

  • Kum midyesi dolması
  • Kuzukulağı ile doldurulmuş somon fileto
  • Elma soslu karamelize mayalı hamurdan yapılan “Kouign-Amann” tariflerini hazırlayacaklar.

Le Cordon Bleu İstanbul - Gastroditoryum
14 Şubat 2020 Cuma günü
12:00 - 15:00

Not: Özyeğin Üniversitesi çalışanlarına açık bir etkinlik olup lecordonbleupr@ozyegin.edu.tr adresine katılım durumunuzu bildirmenizi rica ederiz.