03.04.2020 - 03.04.2020

Orman Sk
Nişantepe Mahallesi, Çekmeköy, İstanbul 34794

Biyoteknoloji Girişimlerini Neler Bekliyor

COVID-19 salgını ile birlikte biyoteknoloji girişimlerinin bu alanda yaratabilecekleri çözümlerin ve biyoteknoloji girişimi kuracaklara yönelik tavsiyelerin konuşulacağı panel 3 Nisan Cuma günü saat 15:00'da online olarak gerçekleştirilecek.  Biyoteknoloji Girişimcilerini Neler Bekliyor? başlıklı webinar'a hepiniz davetlisiniz.

Panel, Özyeğin Üniversitesi TTO ve Girişimcilik Merkezi Direktörü Dr. İsmail Arı ve Girişimcilik Merkezi Proje Yönetici Süha Soydan moderatörlüğünde gerçekleşecek. "Adım Adım Biyogirişimcilik" kitabı editörü Dr. Sevgi Salman Ünver, aynı kitabın yazarları arasında yer alan Erman Turan ve Spirohome Kurucu Ortağı Merthan Öztürk de panelist olarak katılım gösterecekler.

Kayıt Linki: http://bit.ly/GFbiyogirisimcilik

Moderatörler: