08.04.2021 - 08.04.2021

Orman Sk
Nişantepe Mahallesi, Çekmeköy, İstanbul 34794

Değerli Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Öğrencilerimiz,

Seminer dersinizde misafir konuşmacı olarak The Address Hotel and Residences İstanbul’un Genel Müdür’ü Sn. Ahmet Antepli’yi misafir edeceğimiz bilgisini paylaşırız.

Konuşma dili İngilizcedir.

Tarih      : Perşembe, 8 Nisan 2021

Saat        : 14:40-16:30

Yer         : Web Semineri

Sn. Ahmet Antepli Doha, Katar'da doğdu. Katar’da doğduğu için çok kültürlü bir ortamda büyüdü. İsviçre'deki Glion Institute of Higher Education'dan Hizmet Endüstrisi Yönetimi alanında MBA derecesini aldı. Ayrıca kendisi Glion Mezunları Türkiye Elçisi’dir. Sn. Ahmet Antepli 2002 yılında kariyerinin ilk açılış öncesi projesi olan Mövenpick Hotel İstanbul'da Odalar Müdürü olarak görev aldı. Kariyerinin erken dönemlerinde Swissotel The Bosphorus, İstanbul'da Resepsiyon ve Ön Büro Gece Sorumlusu olarak çalıştı. Daha sonra Katar’daki Kempinski ve Dusit Otellerinde, Suudi Arabistan’daki Doubletree by Hilton ve Rocco Forte Otellerinde ve Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki otellerde açılış öncesi ve dönüşüm projelerinde Genel Müdür olarak görev aldı. Sn. Ahmet Antepli şu an The Address Hotel and Residences olarak açılacak İstanbul Anadolu yakasının lüks ve beş yıldızlı yeni açılış otelinin Genel Müdürü olarak çalışmaktadır. Sn. Ahmet Antepli otelcilik sektöründe 23 yıldan fazla bir deneyime sahiptir. Orta Doğu'da son 18 yılda birçok farklı lüks otel zincirinde üst düzey yönetici pozisyonlarında bulundu. Sn. Ahmet Antepli Arapça, İngilizce ve Türkçe dillerini akıcı bir şekilde konuşmaktadır. Sn. Ahmet Antepli Seminer dersinde “ Bir Otelin Açılış Öncesi ve Sonrası” başlıklı bir sunum yapacaktır.