15.04.2021 - 15.04.2021

Orman Sk
Nişantepe Mahallesi, Çekmeköy, İstanbul 34794

Değerli Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Öğrencilerimiz,

Seminer dersinizde misafir konuşmacı olarak Hilton’un Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Mezun İşe Alım Kıdemli Müdür’ü Sn. Björn Olthof’u misafir edeceğimiz bilgisini paylaşırız.

Konuşma dili İngilizcedir.

Tarih      : Perşembe, 15 Nisan 2021

Saat        : 14:40-16:30

Yer         : Web Semineri

Sn. Björn Olthof 2000 yılında Stenden Hogeschool Leeuwarden, Otel Yöneticiliği Bölümü’nden mezun oldu. Mezuniyetinin ardından Carlson Rezidor Otel Grubu’nda Personel ve Eğitim Müdür Yardımcılığı görevinde bulundu. Intercontinental Otel Grubunda Eğitim Müdürü olarak çalıştı. Daha sonra Hilton'a katılan Sn. Björn Olthof, grup öğrenimi ve mezunların işe alınması alanlarında çeşitli pozisyonlarda çalıştı. Bir Hilton çalışanı olarak, hem Yetenek ve Liderlik Geliştirme Ekibi hem de Yetenek Kazanma Ekibi’nde çalışma fırsatı buldu. Ayrıca, Deltion Hilton Class ve NHTV Hilton Class dahil olmak üzere çeşitli Otel Okulu (Mesleki, Lisans ve Üniversite Derecesi) programlarından sorumluydu. Eylül 2014'te Yetenek ve Liderlik Geliştirme Ekibi'nde 8 yıl geçirdikten sonra, kendisine EMEA Yetenek Edinme Ekibi içindeki Mezun İşe Alım bölümünü kurma ve Avrupa, Orta Doğu ve Afrika için Mezun İşe Alım Müdürü olarak kariyerine devam etme fırsatı sunuldu. Bu bölgelerdeki çeşitli Mezun Geliştirme faaliyetlerini (örn. Elevator, Finesse Finance Graduate Program, MDP-Management Development Programs vb.) destekledi. Sn. Björn Olthof, Seminer dersinde “Hilton’da kariyer fırsatları” konusunda bir sunum yapacaktır.