17.07.2019 - 17.07.2019

Özyeğin Üniversitesi
Orman Sk
Nişantepe Mahallesi, Çekmeköy, İstanbul 34794

Enerji ve Temiz Teknolojiler alanında yenilikçi çözümler geliştiren ve geliştirmeyi hedefleyen girişimcilerin enerji sektörünün geleceğine ilişkin içgörüler elde edeceği bu etkinliğe davetlisiniz.

Konuşmacılar:

• Dr. Göktürk Poyrazoğlu - Özyeğin Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi

• Ahmet Serhat Marancı - EPİAŞ, Ar-Ge ve Proje Yönetim Müdürü

Tarih: 17 Temmuz 2019, Çarşamba

Kayıt: Eventbrite Etkinlik Sayfası

Siz de enerji alanında bir iş fikrine sahipseniz ve iş fikrinizi eğitim, mentorluk ve finansman desteğiyle hayata geçirmek için hazırsanız bu etkinliği kaçırmayın!

Etkinliğin networking kısmında tecrübe paylaşımı yapacak start-up olarak BlockZ girişiminin kurucu ortağı ve CEOsu Selim Satıcı katılım gösterecektir.

Etkinlik kapsamında Girişim Fabrikası BİGG Hızlandırma Programı hakkında da bilgilendirme yapılacaktır.

Etkinlik EPİAŞ Enerjik İnovasyon Merkezi'nde 18:30 – 20:00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.

Etkinliğe toplu taşıma ile gelecek katılımcılar için saat 18:00'de Atatürk Oto Sanayi / Vodafone İstayonu çıkışından ücretsiz servis etkinlik alanına ulaşım sağlayacaktır. Etkinlik bitiminde de ilgili metro durağına servis imkanı olacaktır.

2018 Yılı çağrıları kapsamında Türkiye ortalamasının üstünde başarı gösteren Girişim Fabrikası BİGG Hızlandırma Programı'na 2019 Yılı 1. Çağrı dönemi son başvuru tarihi 19 Temmuz’dur.

Girişimciler https://girisimfabrikasibigg.ozyegin.edu.tr/ adresinden başvurularını yapabilirler.