İETT Hatları ile Kampüse Ulaşım

Hat Numarası Güzergah Nasıl Ulaşılır?
14 AK Kadıköy - Ziverbey - Alemdağ Nişantepe 1, Nişantepe 2, Nişantepe 3, Alemdağ duraklarında inilir, Özü Nişantepe Ringi aracına binilerek kampüse ulaşılır. Ring seferleri saat başıdır.
522 N Nişantepe - 4.Levent Metro İlk-son hareket noktası Özyeğin Üniversitesi ( Spor Merkezi arkasındaki durak) durağıdır. Ring seferleri saat başıdır.
522 Alemdağ - Çıksalın Nişantepe 1, Nişantepe 2, Nişantepe 3, Alemdağ duraklarında inilir, Özü Nişantepe Ringi aracına binilerek kampüse ulaşılır. Ring seferleri saat başıdır.
11 A Üsküdar - Alemdağ Nişantepe 1, Nişantepe 2, Nişantepe 3, Alemdağ duraklarında inilir, Özü Nişantepe Ringi aracına binilerek kampüse ulaşılır. Ring seferleri saat başıdır.
14 A Kadıköy - Alemdağ Nişantepe 1, Nişantepe 2, Nişantepe 3, Alemdağ duraklarında inilir, Özü Nişantepe Ringi aracına binilerek kampüse ulaşılır. Ring seferleri saat başıdır.
  • İETT 11A Üsküdar-Alemdağ ve 14A Kadıköy-Alemdağ hatlarının bazı seferleri Üniversitemiz Spor Merkezi yanındaki Özyeğin Üniversitesi durağına uğramakta olup, bu hatların diğer seferleri Ring servisimiz güzergahındaki Nişantepe Otobüs durağında son bulmaktadır.
  • 522 Alemdağ-Çıksalın ve 14AK Kadıköy-Ziverbey-Alemdağ hatları yine Ring servisimiz güzergahındaki Nişantepe durağından hareket etmektedir.
  • 522N Nişantepe-4.Levent Metro otobüs hattının tüm seferleri Özyeğin Üniversitesi durağından hareket etmektedir. İlgili hatların sefer saatleri ve güzergah bilgisine www.iett.gov.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

* Altunizade - Çekmeköy shuttle saatleri için burayı tıklayınız.

Altunizade-Çekmeköy Shuttleları, Kuşbakışı Caddesi No:19/B Üsküdar –İstanbul adresindeki Kopuz Otopark’tan hareket etmektedir. Otopark , Bizim Toptan Market’in yanı, Rainbow Otopark çıkışının arkası, Kütük Otopark’ın 50 metre gerisindedir.

Destek almak için 0549 810 87 48, 0549 784 23 35, 0216 564 90 00 / 7281 (Dahili) numaralarından ve ulasim@gurseltur.com.tr e-posta adresinden iletişime geçebilirsiniz.