İETT Hatları ile Kampüse Ulaşım

Hat NumarasıGüzergahNasıl ulaşılır?
14YK14YK Yenidoğan / Şile Yolu- Ayrılıkçeşmesi14YK Yenidoğan / Şile Yolu - Ayrılıkçeşmesi hattı, gün içerisinde belirlenen periyodlarda Özyeğin Üniversitesi durağı dâhil olmaktadır.
ÇM44ÇM44 Nişantepe - Necip Fazıl MetroÇM44 Nişantepe - Necip Fazıl Metro hattı, gün içerisinde belirlenen periyodlarda Özyeğin Üniversitesi durağı dâhil olmaktadır.
ÇM44-1ÇM44-1 Özyeğin Üniversitesi - Necip Fazıl MetroÇM44-1 Özyeğin Üniversitesi Ekspres otobüs hattı tüm seferlerinin ilk ve son hareket noktası Özyeğin Üniversitesi durağıdır.
132N132 N Nişantepe / Büyükbakkalköy / Kartal132 N Nişantepe /Büyükbakkalköy/Kartal hattı, gün içerisinde belirlenen periyodlarda Özyeğin Üniversitesi durağı dâhil olmaktadır.
522522 Alemdağ - Mecidiyeköy Mezarlık522 Alemdağ - Mecidiyeköy Mezarlık hattı, Nişantepe Otobüs Durağından geçmektedir.
14A14A Alemdağ - Kadıköy14A Alemdağ - Kadıköy hattı, Nişantepe Otobüs Durağından geçmektedir ve gün içerisinde belirlenen periyodlarda Özyeğin Üniversitesi durağı dâhil olmaktadır.
11A11A Alemdağ - Altunizade11A Alemdağ - Altunizade Metrobüs hattı, Nişantepe Otobüs Durağından geçmektedir ve gün içerisinde belirlenen periyodlarda Özyeğin Üniversitesi durağı dâhil olmaktadır.
14AK14AK Alemdağ-Ziverbey-Kadıköy14AK Alemdağ-Ziverbey-Kadıköy hattı, Nişantepe Otobüs Durağından geçmektedir.
9H9H Cumhuriyet köy-Hüseyinli- Çekmeköy9H Cumhuriyet köy-Hüseyinli- Çekmeköy hattı, Nişantepe Otobüs Durağından geçmektedir.

İETT sefer saatlerine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.