İETT Hatları ile Kampüse Ulaşım

Hat Numarası Güzergah Nasıl ulaşılır?
14 AK 14 AK Alemdağ-Ziverbey/Kadıköy 14AK Alemdağ – Ziverbey/Kadıyöy hattı, Nişantepe Otobüs Durağından geçmekte olup; bu noktadan Ring Servisimiz geçmektedir.
522 N 522 N Nişantepe-4.Levent Metro Bu otobüs hattının tüm seferlerinin ilk ve son hareket noktası Özyeğin Üniversitesi durağıdır.
11 NM 11 NM Özyeğin Üniversitesi-Altunizade Metrobüs Bu hat  gün içerisinde belirlenen periyodlarda Özyeğin Üniversitesi Durağından hareket etmektedir.
522 522 Alemdağ-Mecidiyeköy Mezarlık 522 Alemdağ - Mecidiyeköy Mezarlık hattı, Nişantepe Otobüs Durağından geçmekte olup; bu noktadan ring servisimiz geçmektedir.
11A 11A Üsküdar-Alemdağ 11A Alemdağ - Altunizade Metrobüs hattı, Nişantepe Otobüs Durağından geçmekte olup; bu noktadan Ring Servisimiz geçmektedir
ÇM 44 ÇM 44 Nişantepe-Necip Fazıl Metro ÇM44 Nişantepe - Necip Fazıl Metro hattına, gün içerisinde belirlenen periyodlarda Özyeğin Üniversitesi durağı dâhil olmaktadır.
14 A 14A Kadıköy-Alemdağ 14A Alemdağ - Kadıköy hattı, Nişantepe Otobüs Durağından geçmekte olup; bu noktadan Ring Servisimiz geçmektedir.
14 YK 14 YK Yenidoğan/Şile Yolu-Ayrılıkçeşme 14YK Yenidoğan / Şile Yolu - Ayrılıkçeşmesi hattına, gün içerisinde belirlenen periyodlarda Özyeğin Üniversitesi durağı dâhil olmaktadır.
9 H Cumhuriyetköy-Çekmeköy 9H Cumhuriyetköy-Çekmeköy hattı, Nişantepe Otobüs Durağından geçmekte olup; bu noktadan Ring Servisimiz geçmektedir.
132 N Nişantepe/Büyükbakkalköy-Kartal 132N Nişantepe/Büyükbakkalköy-Kartal hattı ,Nişantepe Son Durak Otobüs Durağından geçmektedir.

İETT sefer saatlerine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.