Neylan Özdemir

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, Boğaziçi Üniversitesi, 1977

Pedagoji Bölümü, İstanbul Üniversitesi, 1973

Biyografi

Özdemir, lisans derecesini 1977 yılında İstanbul Üniversitesi Pedagoji Bölümü, yüksek lisans derecesini 1985 yılında Boğaziçi Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü'nden almıştır. La Joya Enstitüsü’nden grup danışmanlığı, ‘Community Stress Prevention Center’ ve “ Nord International Trauma Consultancy” den psikolojik kriz ve müdahale teknikleri ve aile ve çift terapisi alanlarında sertifika programlarını tamamlamış, aile ve çift terapisi supervizör eğitimlerini sürdürmektedir. BAKIŞ Eğitim ve Psikolojik Danışma Merkezi'nin kurucu ortağıdır ve halen eğitmenlik, psikolojik danışmanlık ve aile ve çift terapistliği yapmaktadır. Çift ve Aile Terapileri Derneği (ÇATED) kurucu üyesidir.

Uzman Psikolojik Danışman Neylan Özdemir, ÖzÜÇAM’da süpervizör olarak görev almaktadır.