Hakkımızda

Profesyonel Gelişim Birimi, öğrencilerin kariyer hedeflerini belirlemelerini ve bu hedeflere bilinçli tercihler yaparak ulaşmalarını sağlamayı amaçlamaktadır. Bu doğrultuda eğitimlerinin ilk senesinden itibaren kişiye özel bir yaklaşımla öğrencilerin bireysel ve profesyonel gelişimlerine katkı sağlayan bir danışmanlık hizmeti sunar. Sunulan danışmanlık hizmetleri ve kurumlarla geliştirilen projelerle deneyim kazanan öğrenciler, staja ve/veya işe alındıkları ilk günden itibaren fark yaratan ve bulundukları kuruma değer katan bireyler olarak kariyerlerine başlarlar.

Misyonumuz: Profesyonel Gelişim ekibi olarak, misyonumuz öğrencilerin Özyeğin Üniversitesi’ne adım attıkları ilk günden mezuniyet günlerine kadar farklı ve kişiye özel bir yaklaşımla profesyonel gelişimlerine destek olan bir rehberlik sunmak.