Öğrenim Ücretleri, Diğer Ücretler ve Bursları

Öğrenim Ücreti Nedir?

2020 – 2021 Akademik Yılı için Özyeğin Üniversitesi Mütevelli Heyeti tarafından Yöneticiler için İşletme Yüksek Programı için belirlenen öğrenim ücreti, 30 Ağustos 2020 tarihli 31229 Sayılı Resmi Gazete’de yayınlanan, 2913 Sayılı Mal ve Hizmetlere Uygulanacak Katma Değer Vergisi Oranlarının Tespitine İlişkin Kararda Değişiklik Yapılmasına Dair Karar doğrultusunda KDV dahil 73.879,62.- TL olarak güncellenmiştir. Öğrenim ücreti, üç taksitle ödenebilir. Türk Lirası dışındaki para birimlerinde yapılan ödemeler için, Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası’nın o günkü Döviz Satış Kuru kullanılır.

Burslar

ÖzÜ EMBA Programı, kabul sürecinde adayları mali durumlarından bağımsız olarak değerlendirir.

Tüm başvuru belgelerini online başvuru formuna yükleyerek online başvuru şartlarını yerine getiren aday öğrencileri, Program Direktörleri mülakat yaparak değerlendirmeye alır.

Burs olanaklarına başvuran bütün aday öğrencilerin, GMAT, GRE veya ALES sınavına girmesi ve sınav sonuçlarını mülakat esnasında hazır bulundurması gerekir.

Mülakat sonrasında, kabul edilen aday öğrencilerin tüm başvuru belgeleri ve sınav sonuçları, Program Direktörleri ve Enstitü Yönetim Kurulu tarafından değerlendirilerek, Rektör onayı ile, aday öğrencilerin alabileceği akademik ve profesyonel başarıya odaklı değişen oranlarda “başarı” burs paketi sunulur.