Nis 13, 2021 - Mayıs 28, 2021

Tübitak 2244 Sanayi Doktora Programı kapsamında Endüstri Mühendisliği'nde doktora yapacak “Araştırmacı Mühendisler” aranmaktadır.

Tübitak 2244 Sanayi Doktora Programı kapsamında Özyeğin Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde doktora yapacak “Araştırmacı Mühendisler” aranmaktadır.

İş Tanımı Sektörün ihtiyacına yönelik olarak, veri biliminin finans alanında uygulamaları konularında doktora araştırmalarını yapacak mühendisler alınacaktır. Doktora programını başarı ile tamamlayan adaylar, Türkiye’de finans sektörünün önde gelen kuruluşlarından birinde çalışma imkanına sahip olabileceklerdir. Adayların, lisans ve/veya yüksek lisans eğitimlerini Endüstri Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği ya da ilgili alanlarda tamamlamış olmaları gerekmektedir.

Başvuru Şartları • Lisans eğitimi genel not ortalamasının en az 2.8 olması • Yüksek lisans eğitimi genel not ortalamasının en az 3.2 olması • İyi derecede İngilizce bilgisi

Zorunlu Başvuru Belgeleri: Özgeçmiş, lisans ve/veya yüksek lisans diplomaları ile transkriptleri, lisans ve/veya yüksek lisans tezleri ya da bitirme projeleri, varsa akademik yayınlar

Araştırma Bursu: Program kapsamında 4500 TL/ay (4 sene) araştırma bursu + yurt + harç muafiyeti + ek burs imkanları sunulmaktadır.

Son Başvuru Tarihi: 31.05.2021

Daha fazla bilgi için: Doç. Dr. Okan Örsan Özener (orsan.ozener@ozyegin.edu.tr)

Tübitak 2244 Sanayi Doktora Programı için: https://www.tubitak.gov.tr/tr/burslar/lisansustu/egitim-burs-programlari/icerik-2244-sanayi-doktora-programi