Şub 22, 2024 - Oca 01, 2028

Özyeğin Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Nergis Uyan, ve yöneticileri Selen Şirin Dülger, Serkan Aras ve Sultan Zeydan, Eaquals'dan aldığı fonla Yabancı Diller Yüksekokulu yöneticilerinin katıldığı bir eğitim düzenledi

Özyeğin Üniversitesi Yabancı Diller Yüksek Okulu, Eaquals (Excellence in Language Education) tarafından Türk Yükseköğretiminde akademik yönetim yetkinliklerini güçlendirmeyi amaçlayan bir eğitim için fon almaya hak kazanmıştır. Nergis Uyan, Selen Şirin Dülger, Serkan Aras ve Sultan Zeydan tarafından tasarlanan "(Re)Defining Institutional Effectiveness - Agility & Adaptability - Academic Management Competency Framework" adlı eğitim, Özyeğin Üniversitesi Yabancı Diller Yüksek Okulu, Eaquals ve Macmillan Education işbirliğiyle 25 Kasım- 3 Aralık 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilmiştir. Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti genelinden 29 kurumun temsil edildiği toplam 33 katılımcı, Bostancı Dedeman Hotel’de gerçekleştirilen eğitime katılmıştır. Çevrimiçi ve yüz yüze oturumlarla, katılımcılar akademik personel ihtiyaçlarını belirleme ve etkili profesyonel gelişim programları uygulama konularında değerli bilgiler edinmişlerdir.

Etkinlikle ilgili detaylı bilgilere bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz: