Özyeğin Üniversitesi, Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak 34794 Çekmeköy İstanbul

Telefon : +90 (216) 564 90 00

Fax : +90 (216) 564 99 99

info@ozyegin.edu.tr

Nis 01, 2024 - Haz 01, 2024

LMS-Next Break Your Chain

Değerli ÖzÜ Mensupları,

OLTE kaynakları ve danışmanlığıyla, Blockchain Kulübü tarafından, Lightboard kullanılarak blockchain sistemlerinin temel prensiplerini ve uygulamalarını açıklayan bir dizi içerik hazırlandığını ve Blockchain Kulübü başkanı, aynı zamanda OLTE kısmi zamanlı öğrencisi olan Barlas Şen’in bu içeriklerin ilk seri anlatımının LMS-Next platformunda sizlerin erişimine açıldığını sevinçle duyuruyoruz.

Blockchain teknolojisini anlamak ve uygulamalarını daha iyi kavramak için hazırladığı ilk seride olan bu içerikleri kaçırmamanızı öneririz. Bu kaynaklar, sadece blockchain alanına ilgi duyanlar için değil, aynı zamanda teknolojinin genel prensiplerini anlamak isteyen herkes için de faydalı olacaktır. 

Yakın zamanda yayınlanmış olan tüm önemli kaynaklara erişim için sizlere yol göstermesi adına hazırladığımız kılavuzu inceleyebilirsiniz! İçeriklerimiz belli aralıklar ile güncelleneceği için platformu düzenli olarak kontrol etmeyi unutmayın!

Blockchain Kulübüne değerli katkıları için teşekkür ederiz.

Not: Lightboard, ders içeriklerinin görsel açıdan zengin, etkileşimli ve anlaşılır şekilde sunulmasını sağlayan bir uzaktan eğitim aracıdır.

OLTE