Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik Alanında Açık Kadrolu Akademik Pozisyon

Özyeğin Üniversitesi İşletme Fakültesi, Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik Bölümü'nde açık kadrolu bir akademik pozisyon için başvuruları bekliyor. Uluslararası İşletmecilik veya ilgili bir alanda doktoraya sahip, uluslararası işletmecilik alanında uzmanlığını ve güçlü bir araştırma gündemini kanıtlamış adayları arıyoruz.

Pozisyon Detayları:

Kadro: Açık Kadro (Dr. Öğretim Üyesi, Doçent veya Profesör)

Bölüm: Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik

Nitellikler:

Dr. Öğretim Üyesi İçin: Uluslararası İşletmecilik alanında yoğunlaşmış doktora, yüksek kalitede araştırma potansiyeli ve öğretimde mükemmeliyet taahhüdü.

Doçent İçin: Uluslararası İşletmecilik veya ilgili alanda doktora, araştırma yayınlarında kurulmuş bir kayıt ve öğretim ve danışmanlıkla kanıtlanmış bir geçmiş.

Profesör İçin: Uluslararası İşletmecilik veya ilgili alanda doktora, üst düzey dergilerde önemli yayın kaydı ve alandaki liderliği kanıtlanmıştır.

Sorumluluklar:

Güncel konulara odaklanarak uluslararası işletmecilik alanında yüksek kaliteli araştırmalar yapmak.

Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik ile ilgili lisans ve lisansüstü dersler vermekte.

Tüm düzeylerdeki öğrencilere danışmanlık ve danışmanlık yapmak.

Bölüm, üniversite ve akademik topluluk içinde hizmet etme faaliyetlerine katılmak.

Bölüm ve Fakülte Bilgileri:

Özyeğin Üniversitesi İşletme Fakültesi Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik Bölümü, araştırma, öğretim ve hizmette mükemmelliğe bağlıdır. Bölümümüz AACSB akredite edilmiştir ve Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik Bölümü'ndeki öğretim üyelerimiz, Journal of International Business Studies, Journal of Management Studies, Journal of the Academy of Marketing Science, Global Strategy Journal, Journal of International Management, Journal of Business Research, ve Industrial Marketing Management gibi önde gelen dergilerde güçlü yayın kayıtlarına sahiptirler.

Başvuru Prosedürü:

İlgilenen adaylar aşağıdaki materyalleri göndermelidir:

Başvurulan kadroyu belirten ve nitelikleri ile araştırma ilgi alanlarını detaylandıran bir kapak mektubu.

Özgeçmiş.

Üç referans mektubu.

İki adet araştırma yayını veya çalışma belgesi örneği.

Öğretim etkinliğine dair kanıtlar (örneğin, öğretim değerlendirmeleri).

Başvurular ve sorular, Bölüm Başkanı Volkan Yeniaras'a elektronik olarak gönderilmelidir: volkan.yeniaras@ozyegin.edu.tr

Son Başvuru Tarihi:

Başvuruların değerlendirmesi derhal başlayacak ve pozisyon doldurulana kadar devam edecektir.

Özyeğin Üniversitesi, tüm öğretim üyeleri, personel ve öğrenciler için destekleyici ve hoş bir ortam oluşturmaya değer verir.