Oca 28, 2020 - Şub 20, 2020

Duyuru: Hijyenik Ürünler Otomatı Kurulum ve İşletilmesi İhalesi

Değerli Öğrencilerimiz,

Öğrenci İşletmeleri Prosedürü kapsamında, üniversite kampüsünde belirlenen noktalara hijyenik ürünler otomatlarının kurulumu ve işletilmesine yönelik ihale süreci başlatılmıştır.

İhale sürecine katılmayı değerlendiren ÖzÜ öğrencilerinin linkteki sayfada yer alan bilgileri ve yine aynı sayfada yer alan Öğrenci İşletmeleri Prosedürünü dikkatlice incelemeleri beklenmektedir.

İhaleye ilişkin detaylar ve katılım için hazırlanması gereken dosyalar Öğrenci Merkezi’nde Operasyon birimi katında bulunan Satın Alma ekibinde görevli Gülsün Gençer’den e-mail yoluyla (gulsungencer@ozyegin.edu.tr) talep edilebilir veya şahsen teslim alınabilir.

İhaleye katılım göstermek için gerekli belgelerin teslim edileceği son tarih 19 Şubat 2020 saat 16:00’dır. Bu tarihten sonra ihale sürecine katılım için başvuru kabul edilmeyecektir. Değerlendirme takvimi gerekli belgeleri hazırlayıp, ihaleye katılım gösteren öğrenciler ile paylaşılacaktır.

Öğrenci İşletmeleri süreci hakkında sorularınız için girisimcilik@ozyegin.edu.tr adresine e-mail gönderebilirsiniz.

Başarılar dileriz.

Girişimcilik Merkezi