Tem 13, 2017

Spor Bursu Başvurusu ve Deneme Antrenmanları

Özyeğin Üniversitesi;
Lisans Öğrenimine başlayacak üniversite adayı başarılı sporcu öğrencilere, akademik ve spor başarılarıyla orantılı olarak "Spor Başarı Bursları" vermektedir.

Özyeğin Üniversitesi "Spor Başarı Bursları" nın Veriliş Esasları

1. Son 2 yıl içerisinde Olimpik / Popüler Spor Branşlarından birinde bireysel veya takım halinde milli olmak / bireysel veya takım halinde Türkiye Şampiyonalarında ilk üç dereceyi almak / Ulusal veya Mahalli Liglerde aktif sporcu olmak.
  2. Başvurular her yıl Haziran ayından itibaren online olarak yapılır. Öncesinde  Özyeğin Üniversitesi Spor Merkezinden ayrıntılı bilgi alınabilir.   Başvuru neticeleri ( kendilerine burs tahsis edilip / edilmediği ) ‘’LYS’’ tercih sıralamalarından iki gün önce açıklanır /adaylara bildirilir.
  3. Müracaatta İstenen zorunlu belgeler aşağıda belirtilmiştir. Yabancı uyruklu öğrenciler içinde aynı şartlar, kendi ülkelerinden temin edecekleri belgelerle geçerlidir.

"Spor Başarı Bursu" Online Müracaat Formu Dolduruluşu

1. Aşağıdaki ''Online  Spor Bursu Başvuru Başvuru Formu'' nu açarak doldurunuz.
  2. Sizden sırayla istenecek zorunlu 5 adet ek belgeyi, varsa sizin ayrıca eklemek istediğiniz diğer referans belgelerini  tarayarak yükleyiniz.
  3. Zorunlu belgelerden temin edemedikleriniz için; ayrıca elden teslim edilecek / daha sonra yüklenecek, diğerek yazıp tarayarak yükleyiniz. (aksi taktirde online formunuz onaya düşmemektedir).

Online Spor Bursu Başvuru Formu, (Açılacak Form Online Doldurulacak)

1. EK-1:  Sporculuk Özgeçmişi ve Elde Edilmiş Başarıların Dökümü, (Adayın Kendisi Tarafından Yazılacak)
  2. EK-2: Kulüp Referans Yazısı, (Son Külübü Tarafından Yazılarak Onaylanacak)
  3. EK-3: Antrenör Referans Yazısı, (Son Antrenörü Tarafından Yazılacak)
  4. EK-4:  Federasyondan Alınacak Millik Belgesi, (Branşına Ait Federasyondan Alınacak)
  5. EK-5:  Lisans Fotokopisi, (Vizeli Son Lisansının Fotokopisi)

Spor Bursu Deneme Antrenmanı Günleri

2017 - 2018 Akademik Yılında,  Üniversitemizden ‘’Spor Bursu’’ talep eden aday öğrencilerimiz için aşağıda belirtilen branş ve tarihlerde deneme antrenmanları yapılacaktır. Bu antrenmanlara katılmak isteyen adayların belirtilen tarihlerde spor malzemeleri ile birlikte Üniversitemiz Spor Merkezinde bulunmalarını rica ederiz.

Tarih BRANŞ SAAT YER
17 Temmuz Pazartesi HENTBOL 12:00 Özyeğin Üniversitesi Spor Merkezi
17 Temmuz Pazartesi VOLEYBOL 13:00 Özyeğin Üniversitesi Spor Merkezi
17 Temmuz Pazartesi SUTOPU 14:00 Özyeğin Üniversitesi Spor Merkezi
17 Temmuz Pazartesi TENİS 16:00 Özyeğin Üniversitesi Tenis Kortu
18 Temmuz Salı BASKETBOL 12:00 Özyeğin Üniversitesi Spor Merkezi
18 Temmuz Salı FUTBOL 15:00 Özyeğin Üniversitesi Futbol Sahası
19 Temmuz Çarşamba HENTBOL 12:00 Özyeğin Üniversitesi Spor Merkezi
19 Temmuz Çarşamba VOLEYBOL 13:00 Özyeğin Üniversitesi Spor Merkezi
19 Temmuz Çarşamba SUTOPU 14:00 Özyeğin Üniversitesi Spor Merkezi
19 Temmuz Çarşamba TENİS 16:00 Özyeğin Üniversitesi Tenis Kortu
20 Temmuz Perşembe BASKETBOL 12:00 Özyeğin Üniversitesi Spor Merkezi
20 Temmuz Perşembe FUTBOL 15:00 Özyeğin Üniversitesi Futbol Sahası

Diğer branşlarda;  ihtiyaç halinde deneme antrenmanı yapılacaktır. Yapıldığı taktirde aday öğrencilerimizle önceden iletişime geçilerek kendilerine bilgi verilecektir.

Başvurular her yıl Haziran ayından itibaren online başvuru formu aracılığı ile yapılır.