Özyeğin Üniversitesi, Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak 34794 Çekmeköy İstanbul

Telefon : +90 (216) 564 90 00

Fax : +90 (216) 564 99 99

info@ozyegin.edu.tr

Mar 24, 2022 - Mar 31, 2022

BAGEP’ten Özyeğin Üniversitesi Akademisyenlerine 5 Farklı Alanda Ödül

Bilim Akademisi tarafından en iyi genç akademisyenlerin belirlenmesi, ödüllendirilmesi ve yeni araştırmalar için desteklenmesi amacıyla yürütülen Bilim Akademisi Genç Bilim İnsanları Ödül Programı “BAGEP”, 2022 yılı sonuçlarını açıkladı. 2013 yılından bu yana verilen 396 ödüle bu yıl 37 yeni ödül daha eklendi. Mühendislik Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Zeynep Başaran Bundur İnşaat Mühendisliği alanında, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Gökçe Elif Baykal Eğitim/Tasarım alanında, Mühendislik Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Ongun Özçelik Malzeme Mühendisliği alanında, Sosyal Bilimler Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Ali Sipahi Antropoloji alanında, Mühendislik Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi İhsan Yanıkoğlu Endüstri Mühendisliği alanında bu yıl ödüle layık görülen isimler arasında yer aldılar. Ödül töreni 9 Nisan 2022 Cumartesi günü Kadir Has Üniversitesi’nde gerçekleşecek.

Bilimsel liyakat, özgürlük ve dürüstlük ilkelerini bağımsız bir sivil toplum örgütü olarak tanıtmak, örneklemek ve gözetmek amacıyla kurulan Bilim Akademisi, en başarılı bilim insanlarını bir araya getirerek bilimde mükemmeliyetin, bilimsel yöntem, gelenek ve usullerin tanıtılmasına ve korunmasına hizmet ediyor.

Ödül alan değerli akademisyenlerimizi tebrik ediyor, bilimsel çalışmalarının topluma yol göstermesinin sürekliliğini diliyoruz.

Detaylı bilgi için:
https://bilimakademisi.org/bagep-2022-sonuclari-aciklandi/