Şub 27, 2023

Özyeğin Üniversitesi, 2022 CFA Investment Research Challenge Türkiye Yarışmasını Kazanarak Yurt Dışında Gerçekleşecek Bölgesel Yarışmalara Katılmaya Hak Kazandı

Özyeğin Üniversitesi, dünyanın en saygın finans kuruluşlarından CFA Institute tarafından düzenlenen ve CFA Istanbul Society’nin ev sahipliğini yaptığı 2022 CFA Investment Research Challenge Türkiye yarışmasını kazanarak yurt dışında gerçekleşecek bölgesel yarışmalara katılmaya hak kazandı.

İşletme Fakültesi öğrencilerinden Ahmet Arıcı, Mikhail Matyushenko, Ahmet Sevinçli, Buse Aslan ve Emre Tuğhan Demirel’den oluşan ekip akademik mentoru Zümrüt Can Ambarcı ve endüstri mentoru Özgür Uçur’un katkılarıyla yarışmaya hazırlanarak, yurtdışında yapılacak bir üst tura geçme hakkını elde etti.

Toplam 42 ekibin katıldığı yarışmanın Türkiye finalinde Bilgi Üniversitesi, Bilkent Üniversitesi, Koç Üniversitesi, İzmir Ekonomi Üniversitesi ile yarışan ve bir üst kategorideki bölgesel yarışmalara katılmalara hak kazanan öğrencilerimizi ve danışmanlarını tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.