Eki 11, 2023 - Eki 31, 2023

Özyeğin Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Nergis Uyan, AISLi DoS Days 2023 “Making Connections; Parallel Journeys” Organizasyonuna Türkiye’den Davet Edilen İlk Konuşmacı Oldu

Özyeğin Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Nergis Uyan, İtalya’nın Verona şehrinde gerçekleşen ve uluslararası dil okulları direktörlerinin katıldığı AISLi DoS Days 2023 “Making Connections; Parallel Journeys” organizasyonuna Türkiye’den davet edilen ilk konuşmacı oldu.

Yabancı dil okullarında öğretim ve öğrenimde mükemmelliği teşvik eden AISLi (Associazione Italiana Scuole di Lingue – İtalya Dil Okulları Derneği); İtalya’da faaliyet gösteren yabancı dil okulları için öğrenci taahhütnamesinin ve Mesleki Davranış Kuralları’nın uygulanmasını ve uyumluluğunu doğrulayan bir kalite şartnamesine istinaden akreditasyon veren, University of Cambridge ESOL ve British Council ile yakın bir iş birliği içinde bulunan, EAQUALS üyesi bir kuruluştur.

Özyeğin Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Nergis Uyan, 8 ve 9 Eylül 2023’te gerçekleşen organizasyon kapsamında, “Etkin Okullar” ve “Liderlik Önemlidir” başlıklı sunumlar yapmış, programda yer alan atölyeyi yönetmiştir.

Organizasyona dair detaylı bilgilere bu linkten erişebilirsiniz: