Özyeğin Üniversitesi, Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak 34794 Çekmeköy İstanbul

Telefon : +90 (216) 564 90 00

Fax : +90 (216) 564 99 99

info@ozyegin.edu.tr

Haz 12, 2019 - Tem 15, 2019

Yabancı Diller Yüksekokulu Öğretim Görevlisi İlanı

Üniversitemizin aşağıda belirtilen akademik birimine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun 31. Maddesi ile “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliği’nin ilgili maddelerine göre Öğretim Görevlileri alınacaktır.

Başvurular ilanın yayımlandığı tarihi izleyen 15 gün içinde ilanda belirtilen ilgili birime şahsen veya e-posta yoluyla yapılır.

Başvuracak adayların,  09.11.2018 tarih ve 30590 sayılı Resmî Gazete ’de yayımlanan “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” kapsamındaki koşulları taşıması ve istenen belgeleri tamamlaması gerekmektedir.

İlana konu olan kadrolar tam zamanlıdır. İlan başvuru koşulları ve detayları www.ozyegin.edu.tr web adresinde başvuru tarihi itibariyle duyurulacaktır.

Eksik belgelerle başvuru ve süresi içerisinde yapılmayan başvurular kabul edilmeyecektir.

 

Fakülte/Yüksekokul Bölüm Unvan Sayı Aranan Şartlar
Yabancı Diller Yüksekokulu

Yabancı Diller

Öğretim Görevlisi 5

Fakültelerin İngilizce Öğretmenliği, İngilizce Dil Bilimi, İngiliz Dili ve Edebiyatı, Amerikan Kültürü ve Edebiyatı,  İngilizce Mütercim Tercümanlık, Çeviri bilim (İngilizce) bölümlerinin birinden lisans mezunu olmak ve en az tezli yüksek lisans eğitimini tamamlamış olmak.

YDS ve dengi sınavlarda en az 90, ALES’ten en az 70 puan almış olmak.

 

İLAN TAKVİMİ

Duyuru tarihi:  12.06.2019
Son Başvuru Tarihi: 26.06.2019
Ön Değerlendirme Tarihi:

28.06.2019

Sınav Tarihi:    04.07.2019
Değerlendirme Tarihi: 

09.07.2019

 

İSTENEN EVRAKLAR

1. Başvuru Formu  (https://www.ozyegin.edu.tr/tr/yabanci-diller-yuksekokulu/scola-olanaklari adresinden ulaşabilirsiniz.)

2. Özgeçmiş / YÖK Formatlı Özgeçmiş (Dört A4 sayfayı geçmemelidir ve en az üç referans e-posta ve iletişim bilgileri ile belirtilmelidir.)

3. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

4. Öğrenim Belgeleri (Lisans, Tezli Yüksek Lisans varsa Doktora Diploma ve Lisans Transkripti Fotokopileri (Adaylar mezuniyet notunu transkriptleriyle belgelemek zorundadırlar-Yabancı ülkelerden alınan diplomaların denkliğinin onaylanmış olması gerekmektedir.)

5. ALES Belgesinin Fotokopisi (Belgenin kontrol kodlu ve barkodlu olması gerekmektedir.)

6. Yabancı Dil Belgelerinin Fotokopileri (Belgenin kontrol kodlu ve barkodlu olması gerekmektedir.)

7. Adli Sicil Kaydı Belgesi (e-devletten alınabilir.)

8. Erkek adaylar için askerlikle ilgili terhis veya muaf olduğunu belirten belge

Adayların son başvuru tarihi mesai bitimine kadar belirtilen evrakları şahsen veya e-posta yoluyla scola.recruiting@ozyegin.edu.tr adresine ulaştırmaları gerekmektedir.

 

Ön değerlendirme sonuçları ve kesin sonuçlar Üniversitemizin web adresinde (https://www.ozyegin.edu.tr) yayınlanacak olup tebligat niteliğinde olacaktır. Ayrıca tebligat yapılmayacaktır.