17.05.2018 - 17.05.2018

Sürdürülebilirlik Seminer Serisi: TÜSİAD Genel Sekreter Yardımcısı Melda Çele Üniversitemizin Konuğu OIuyor

Özyeğin Üniversitesi
Orman Sk
Nişantepe Mahallesi, Çekmeköy, İstanbul 34794

TÜSİAD – ÖzÜ Sürdürülebilir Kalkınma Forumu’nun düzenlediği Sürdürülebilirlik Seminer Serisi, TÜSİAD Sürdürülebilir Kalkınma, Girişimcilik ve Yatırım Ortamı’ndan sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Melda Çele ile devam ediyor. Melda Çele 17 Mayıs 2018 Perşembe günü saat 10:45'de  ÖzÜ-X Binası, B27 Tasarım Alanı’nda “Küresel Hedeflere Erişmede Sivil Toplum Kuruluşları ve İş Dünyasının Rolleri ve İşbirliği” konusunda konuşma yapmak üzere üniversitemizin konuğu oluyor.

İşletmelerde Sürdürülebilirlik (IE 394 ve MGMT 322) dersine katılan öğrencilerimizin yanı sıra, tüm öğrencilerimize açık olarak gerçekleşecek etkinlik; sunumun ardından öğrencilerimizin sorduğu soruların yanıtlanması ve sohbet şeklinde devam edecek.

Melda Çele Kimdir?

TÜSİAD sürdürülebilir kalkınma ve yatırım ortamı konularının koordinasyonunu ve girişimcilik ve gençlik platformunun yürütülmesinden sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı’dır.  Birleşmiş Milletler’in yürüttüğü bir sürdürülebilirlik insiyatifi olan Global Compact Türkiye’nin yönetim kurulunda 5 yıl geçirdikten sonra, Türkiye Ağı yönetici direktörü olarak atanmış ve 2013 yılından beri Türkiye Ofisi’ni yönetmektedir.  Koç Üniversitesi Sosyoloji bölümü mezunu olan Çele, yüksek lisansını da Essex Üniversitesi’nde AB Entegrasyonu üzerine yapmıştır.