Sibel Usluer ERENEL

ERENEL

Süpervizör

Yüksek Lisans

Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Boğaziçi Üniversitesi, 1989 / Evlilik, Okul, Aile ve Çocuk Danışmanlığı, California State University,1995

Lisans

İşletme, Boğaziçi Üniversitesi, 1983

Biyografi

Sibel Erenel, Boğaziçi Üniversitesinde Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik yüksek lisansını tamamladıktan sonra, California State University Hayward’dan Aile, Evlilik ve Çocuk Terapisi; ve Okul Danışmanlığı üzerine ikinci yüksek lisans derecesini almıştır. Türkiye’nin ilk ve tek ABD Lisanslı Aile ve Evlilik Terapisti, Amerikan Evlilik ve Aile Terapisi Derneği (AAMF) onaylı süpervizörü, Satir İnsan Gelişimi ve Aile Terapisi Enstitüsü kurucu/eğitimcisi ve YÖRET Vakfı Başkanıdır. 2011 yılında Satir Pasifik Enstitüsü’nün dünyada 14 kişiye verdiği “Satir Model Satir Dönüşümsel Sistemik Aile Terapisi Liderlik Ödülü”ne ve 2013 yılında yine SİP tarafından verilen Yılın Ödülünü (Unsung Hero Award) Türkiye’de Satir Modeli’ne öncülüğü ve oluşturduğu eğitim programı nedeniyle layık görülmüştür.

Sibel Usluer Erenel, Çift ve Aile Terapisi programında süpervizör olarak görev almaktadır.