Mar 12, 2020 - Nis 30, 2020

Yükseköğretim kurumlarında eğitime ara verilmesi hakkında bilgilendirme

Değerli ÖzÜ Mensupları,

12 Mart 2020 tarihinde Cumhurbaşkanlığı’nda gerçekleşen Korona Virüsü zirvesi sonrasında yapılan açıklamada, yükseköğretim kurumlarında 16 Mart 2020 Pazartesi gününden itibaren eğitime 3 hafta ara verileceği bildirilmiştir.

Bu kapsamda üniversitemizde 16 Mart’a kadar ders ve sınavlar planlandığı şekilde yapıldıktan sonra, 16 Mart Pazartesi gününden başlayarak 3 hafta süre ile eğitime ara verilmiştir.

Bu süreçte yurtlarımız da kapalı olacak, konaklama yapılmayacaktır. Öğrencilerimizin konaklama planlamalarını buna göre yapması önem taşımaktadır.  Bu konuda daha detaylı bir bilgilendirme yurtta konaklayan öğrencilerimize Yurt Müdürlüğü tarafından yapılacaktır.

Öğrenci Hizmetleri Birimi, akademik planlama ile ilgili bilgileri ilerleyen günlerde paylaşacaktır.

Uygulama ile ilgili tüm süreç YÖK tarafından koordine edilmekte olup, gelişmelere göre ilave duyurular resmi iletişim kanallarımızdan paylaşılacaktır.

Saygılarımızla,