Yönetim Bilişim Sistemleri (MIS) Öğretim Üyesi Pozisyonu

Özyeğin Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri (MIS) Bölümü’ne Eylül 2020’den başlamak üzere bir öğretim üyesi alınacaktır.  Pozisyona her düzeyden adaylar başvurabilir. Ücret ve akademik derece, adayın özgeçmişi, nitelikleri ve deneyimine göre belirlenecektir. Pozisyon için uygun bulunan adaydan, MIS konularında kendi uzmanlık alanlarında lisans ve lisansüstü düzeylerde verilen temel ve seçmeli dersleri vermesi ve doktora öğrencilerine danışmanlık vermesi beklenmektedir. İşletme Fakültemizde eğitim dili İngilizcedir.

Genel Nitelikler: Adayların MIS ya da yakın bir alanda (yönetim, işletme) doktora derecesine sahip olması ya da doktora derecesini Haziran 2020’ye kadar tamamlaması beklenmektedir. Tüm adayların ileri derecede akademik ingilizce bildiklerini göstermeleri gerekmektedir. Yeni mezun adayların, bağımsız araştırma yapabilme ve A-derece akademik dergilerde yayın yapabilme potansiyeline sahip olmaları, daha kıdemli adayların A-derece akademik dergilerde yayınlanmış geniş bir yayın portföyü ve ders verme becerilerini kanıtlamaları beklenmektedir. Son olarak, adayların her düzeydeki öğrenciye ders verebilme konusunda istekli ve/veya tecrübeli olduklarını göstermeleri beklenmektedir.

Başvuru:  Pozisyon ile ilgilenen adayların, özgeçmişlerini bir başvuru yazısı, öğretim ve araştırma konularında kendilerini tanıtan beyanları, yayın  / araştırma örnekleri (en fazla beş makale), verdikleri derslerin listesi ve varsa öğretim üyesi değerlendirme sonuçları, , en az üç referansın iletişim bilgileri ve diğer destekleyici belgeler ile birlikte, e-posta ile Dr. Orçun Temizkan'a (orcun.temizkan@ozyegin.edu.tr) iletmesi gerekmektedir. İlgilenen adayların en kısa zamanda başvurularını iletmelerini tavsiye ederiz.  Başvuruların değerlendirmesi hemen başlayacak olup pozisyon dolduruluncaya kadar başvuru kabulü devam edecektir.