Tem 25, 2023 - Ağu 15, 2023

KMI_Kent ve Mimarlık Yüksek Lisans Başvuruları Devam Ediyor

Özyeğin Üniversitesi Kent ve Mimarlık Tezli & Tezsiz Yüksek Lisans programlarına başvurular 17 Temmuz - 15 Ağustos 2023 tarihleri arasında kabul edilmektedir. Program bilgisi ve başvuru için kentvemimarlik.ozyegin.edu.tr sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Yenileyici I Dayanıklı I Kendi Kendini Üreten Kentler ve Mimarlık ana temasını odak alan KMI ‘Kent ve Mimarlık’ Yüksek Lisans Programı, ‘Yeni’ Kent ve ‘Yeni’ Mimarlık durumlarını, İstanbul özelinde ele alıyor; ve kent ve toplum için bugüne özgü ve gelecek senaryoları üretmeyi önceliyor; güncel koşullar neticesinde yeni yaşam pratikleri ve mekanlarının tasarımını geliştirirken, kentlerin özgün potansiyellerine, kendini yeniden üretebilen kentlere ışık tutmayı amaçlıyor.

Başvuru Tarihleri: 17 Temmuz - 15 Ağustos 2023

Başvuru Bilgi ve Kabul Koşulları için tıklayınız.

Başvuru Paneli için tıklayınız.

Tezli Program hakkında bilgi almak için tıklayınız.

Tezsiz Program hakkında bilgi almak için tıklayınız.

WEB: kentvemimarlik.ozyegin.edu.tr

Instagram: @ozu.kmi