Özyeğin Üniversitesi, Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak 34794 Çekmeköy İstanbul

Telefon : +90 (216) 564 90 00

Fax : +90 (216) 564 99 99

info@ozyegin.edu.tr

Projeler

Projeler

ARAŞTIRMA PROJELERİ

2024

  1. Aslı Zuluğ, Sanayi İşbirliği Projesi, Starbucks 2024, 2024.
  2. Aslı Zuluğ, Sanayi İşbirliği Projesi, Factory Karaköy 2024, 2024.
  3. Aslı Zuluğ, Sanayi İşbirliği Projesi, Rama Projesi 2024, 2024.
  4. Ebru Tekin Bilbil, ENUAC Horizon, Kanıt ve Kabul- Deneylerden Dönüşüme, Mart 2024 - Aralık 2025.

 

2023

  1. Aslı Zuluğ, Sanayi İşbirliği Projesi, Starbucks 2023, 2023.
  2. Ebru Tekin Bilbil, Sanayi İşbirliği Projesi, TURKONFED, ESG Eğitim İçeriği Geliştirme ve Video, Temmuz-Ekim 2023.
  3. Ebru Tekin Bilbil, Engagement Global TÜSİAD Sanayi İşbirliği Projesi, Berlistanbul için Akıllı Veri, Şubat 2023- Haziran 2024.
  4. Ebru Tekin Bilbil, Sanayi İşbirliği Projesi, Enerjisa, KOBİ’lere Yönelik Verimlilik ve Dayanıklılık, Temmuz 2023-Ekim 2023.
  5. Ebru Tekin Bilbil, Sanayi İşbirliği Projesi, CIPE ve TURKONFED, İş Dünyası için Yerel Kalkınma: Tedarik Zinciri Güvenliği, Haziran-Ekim 2023.
  6. Ebru Tekin Bilbil, Sanayi İşbirliği Projesi, UPS, Kobilerin Afet Öncesi ve Sonrası Afet Dayanıklılığı, 2022-2023.
  7. Ebru Tekin Bilbil, Sanayi İşbirliği Projesi, Spark Afet Sonrası İhtiyaç Değerlendirme Raporu, Mart- Mayıs 2023.
  8. Suzan Tireki, Sanayi İşbirliği Projesi, Demar Kafe Gıda San. Ve Tic. A. S., İçecek Ürünü Geliştirme, 2023-2024.
  9. H. Kader Şanlıöz Özgen, TUBİTAK 2219, Kişiselleştirilmiş Müşteri Deneyiminde Yüksek Teknoloji Yüksek Dokunuş Arasındaki İlişki: Oteller Ne Sunar, Müşteriler Ne Talep Eder ve Neye Değer Verir, Nisan- Temmuz 2023.
  10. Candan Türkkan, TUBITAK 1001, 6 Şubat Depremlerinin Kırlarda, Eğitim ve Sosyo-Ekonomik Yapıya Etkisi, 2023- 2025.

 

2022

  1. Aslı Zuluğ, TUBİTAK TUGİP Rol Model Projesi, Protein ve Kolajence Zengin Fonksiyonel Gıdaların Yenilikçi ÜretimTeknolojilerinin Araştırılması, 2022-2023.
  2. Aslı Zuluğ, TUBITAK Kobi Ar-ge Projesi, Pacha: Liyofilizasyon ve Ekstrüzyon Yöntemleri ile Paça Çorbası Cipsi İyileştirmesi, 2022-2023.
  3. Aslı Zuluğ, Sanayi İşbirliği Projesi, Starbucks 2022, 2022.

 

2021

  1. Aslı Zuluğ, Yenilik Patent, Doğal Protein ve Kolajen Cipsi, 2021-2025.
  2. Ebru Tekin Bilbil, Sanayi İşbirliği Projesi, Türkiye ve Avrupa | Akıllı ve Yeşil Şehirler İttifakları, Haziran-Aralık 2021.
  3. Candan Türkkan, TUBITAK 3501, Türkiye'de Tarımsal Dönüşümler ve Yeni Köylülük, 2021-2023.

 

2020

  1. Ayşın Paşamehmetoğlu, Hong Kong Polytechnic Üniversitesi, Hizmet Sektörü Çalışanlarının Hatalı Oldukları Durumlarda Sessiz Kalma ve Örtbas Etme Tavırları, 2020-2023.
  2. Candan Türkkan, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü, KIRKEP: Kırsal ve Kentsel Ekonomilerin Entegrasyonu, 2020-2022.

 

2019

  1. Aslı Zuluğ, STK İşbirliği Projesi, Öğretmen Ağı-Gıda Okuryazarlığı, Temmuz 2019.

 

2018

  1. Aslı Zuluğ, Bireysel Girişimcilik Projesi, Pacha; Paça Çorbası Cipsi, 2018-2019.
  2. Aslı Zuluğ, Sanayi İşbirliği Projesi, Pakmaya Online Gıda Güvenliği Eğitim Platformu, 2018-2019.

 

2016

Ayşın Paşamehmetoğlu, TUBİTAK 2219, İşyerinde Dışlanma: Sosyal Sermaye, Organizasyonel Güven ve Hizmet İyileştirme Performansı Üzerindeki Etki, Kasım 2016- Ocak 2017.