Firma Etkinlikleri

Unplugged Sohbetler

Sektörü temsilen davet ettiğimiz yöneticilerle profesyonel iş yaşamı hakkında A’dan Z’ye merak ettiklerinizi sorabileceğiniz ufak sohbet gruplarına katılabilirsiniz.

Bu sohbet formatındaki buluşmalarda merak ettiğiniz soruların cevaplarını bulabilir, seçtiğiniz alandaki profesyonellerin kariyer yolu, zorlukları ve günlük faaliyetleri hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Mülakat Simülasyonları

Mülakat konusunda tecrübe kazanmak, gerçek iş görüşmelerine en iyi şekilde hazırlanmak için, firmalarla organize ettiğimiz mülakat simülasyonlarına kaydolabilirsiniz. Bu oturumlar sırasında, yetkinlik bazlı mülakat, telefon mülakatı, panel mülakatı ve vaka analizlerini içeren bir dizi popüler mülakat tekniğini deneyimleme fırsatına sahip olabilirsiniz.

Kampüs içi Gerçek Mülakatlar

Profesyonel Gelişim Ekibinin okula davet ettiği firmaların gerçekleştirdiği gerçek mülakatlardır. Okulumuzda deneyimleyeceğiniz mülakatlarda stresinizi yenerek mülakatlarda bir adım öne geçebilirsiniz.

Seminer/Panel

Seminer ve panellerde, öğrencilerimizin kişisel ve profesyonel gelişimlerini desteklemek amacıyla, iş hayatından profesyonelleri ağırlamakta ve ilgili öğrencilerimizle buluşturmaktayız.

Eğitim

Öğrencilerimize, profesyonel hayata adım atmadan önce gelişimlerine destek vermek amacıyla CV hazırlama, Mülakat teknikleri, iletişim vb. eğitimler planlamaktayız.